Fits zijn slippers met therapeutische zool in één!

Fits collectie
Bekijk de volledige collectie op www.fitsyourfeet.nl

Fits

In 60% van uw tijd verkeert u zich in omstandigheden die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen. Denk aan situaties als blootsvoets lopen thuis, zomerse periodes of religieuze redenen. Typische momenten waarop u graag open schoeisel draagt met een therapeutische ondersteuning. FITS heeft dé oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. FITS biedt volledig op maat gemaakte therapeutische sandalen en slippers voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. 

Aanmeten Fits

Voor het aanmeten van FITS sandalen of slippers kunt u terecht bij Podotherapie De Heuvelrug. Door middel van de gemaakte 3D scan in combinatie met een aantal specifieke aanmeettechnieken kan uw podotherapeut ervoor zorgen dat uw volledig op maat gemaakte slipper of sandaal perfect op uw voet aansluit.

Modellen

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen, u kunt uw FITS dus het hele jaar door dragen! In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als in-huis sandaal.
The Blue Gentleman
Bekijk de volledige collectie op www.fitsyourfeet.nl


NVVP Lid
Kwaliteitsregister Paramedici
Fits Your Feet